Oppdal Maskinkompani AS

Om oss

Oppdal Maskinkompani AS (OMK) er et maskinentreprenørfirma som ble startet i 1959.

Oppdal Maskinkompani AS (OMK) er et maskinentreprenørfirma som ble startet i 1959. Vi har Oppdal kommune som kjerneområde for vår virksomhet, men vi skal også være i markedet i nabokommunene rundt Oppdal.

Virksomheten omfatter i hovedsakelig graving, massetransport, maskintransport, boring, sprengning, støping, samt leveranser av grus, pukk, vekstjord og rørvarer av betong og plast.

Kommunaltekniske anlegg, bygging og vedlikehold av veger og alt innen grunn- og tomtearbeid er størstedelen av vårt satsingsområde.

Oppdal Maskinkompani AS har som mål å levere sine tjenester til riktig tid, kvalitet og til avtalte priser. Vi har derfor et kvalitetssystem som skal gi nødvendig dokumentasjon, i tillegg innehar vi sentral godkjenning i henhold til Plan og Bygningsloven for de aktuelle fagområder. Flere ansatte har kompetansebevis innen ADK, sprengning m.m.

Vårt firma har eget verksted med personell som har godkjenninger for å kunne utføre vedlikehold og reparasjoner på det meste av anleggsmaskiner. Verkstedpersonellet er også godkjent for å kunne utføre sertifiseringer av anleggsmaskiner og løfteredskap. I tillegg til det materiellet vi selv innehar har vi et nettverk med samarbeidspartnere som også står til tjeneste innen de ovenfornevnte fagfelt.

1314270511765

1314270511195

Skjermbilde 2016-03-07 kl. 20.16.52

 Våre samarbeidspartnere

Vårt dyktige team:

– Audun Mjøen
– Jon Børge Grevstad
– Erik Hage
– Jan Tore Holum
– Roger Husdal
– Øyvind Øvergård
– Marianne Wangberg Duås
– Bård Pedersen
– Victoria Emilie Kirkhus
– Thomas Bukkvold
– Ove Martin Myran
– Alexander Fleurie Skarsheim
– Kjetil Ween
– Mari Wognild
– John Ivar Mellemseter
– Eirik Solli
– Johan Lund
– Daniel Vik
– Geir Morten Holum
– Ingebrigt Hoelsæter

– Christoffer Strømsvik
– Roar Enoksen
– Jan Torve
– Richard Lien
– Daniel Walstad
– Fredrik Oshaug
– Magnus Flå
– Arne Kvello
– Christian K. Ulriksen
– Terje Nylende